EHO IZDELKI

 

Izdelujemo pomembne gradnike hladilnih sistemov. Na ta način zagotavljamo visoko kakovost celotnih hladilnih sistemov, dosegamo
kratke roke izvedb ter se učinkovito prilagajamo nestandardnim
izvedbam.


Kakovost naših izdelkov in storitev je plod več kot tridesetletnih izkušenj, sodelovanja z univerzami in vrhunskimi proizvajalci opreme. Ponosni smo na lastno proizvodnjo hladilnih agregatov, stikalnih blokov in kabelskih polic. Našo zavezanost kakovosti izkazuje tudi prejeti certifikat ISO 9001:2015.

 

HLADILNI AGREGATI


Z uporabo kompresorjev priznanih evropskih proizvajalcev, lastnim dimenzioniranjem konstrukcije in izborom sestavnih komponent izdelujemo hladilne agregate, ki zagotavljajo zanesljivo in učinkovito delovanje…

PREBERI VEČ >
 

STIKALNI BLOKI


Na osnovi lastno izdelanih elektro projektov izdelujemo stikalne bloke, pri čemer uporabljamo svetovno priznano stikalno opremo, regulatorje in mikroprocesorske krmilnike.

PREBERI VEČ >
 

KABELSKE POLICE


Izdelujemo celovit sistem kabelskih polic s pripadajočimi spojnimi elementi, konzolami
in pritrdilnim materialom…

PREBERI VEČ >

EHO KAKOVOST

  • NAPREDNE TEHNOLOGIJE
  • ENERGETSKA UČINKOVITOST
  • STROKOVNOST IN ZANESLJIVOST
  • eNOSTAVNO UPRAVLJANJE,
    VZDRŽEVANJE IN SERVIS 24/7

KONTAKT

T: +386 (0) 3 73 44 200
eho@eho.si
SERVIS 24/7
T: +386 (0) 31 318 266
servis@eho.si
 
ŽELITE DODANO VREDNOST, KI JO BODO VAŠEMU POSLOVANJU
PRINESLE NAPREDNE EHO TEHNOLOGIJE?
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se