napredne tehnologije
za HLAJENJE

   
   
 

Sodobni hladilni sistemi EHO so visoko učinkoviti, energetsko varčni
in lahko postanejo vaša ključna konkurenčna prednost.


Vsa živila in sveži izdelki na poti od proizvajalca do potrošnika zahtevajo ustrezne temperaturne pogoje. Za doseganje visoke kakovosti izdelkov je potrebno obvladovati celotno verigo hlajenja v skladu z zahtevami in standardi HACCP, in sicer v proizvodnji, distribuciji, skladiščenju in na prodajnih policah v nakupovalnih centrih.
   
 

HLAJENJE
V MESNOPREDELOVALNI
INDUSTRIJI

Visoke zahteve po kakovosti živil in strogi veterinarski pogoji narekujejo vgradnjo kakovostnih hladilnih sistemov ...

PREBERI VEČ >
 

HLAJENJE
V MLEČNOPREDELOVALNI
INDUSTRIJI


Učinkovita proizvodnja mlečnih izdelkov je odvisna od pravilno izbranega hladilnega sistema ...

PREBERI VEČ >
 

HLAJENJE
V PEKARSKI INDUSTRIJI


Hladilni sistemi v pekarstvu in slaščičarstvu vam omogočajo doseči višjo kakovost pekarskih izdelkov in manjšo odvisnost ...

PREBERI VEČ >

HLAJENJE
V TUNELIH ZA GLOBOKO
ZAMRZOVANJE ŽIVIL


Sodoben način predelave svežih živil in izdelkov narekuje tudi globoko zamrzovanje ...

PREBERI VEČ >
 

HLAJENJE
V TEHNOLOŠKIH PROCESIH


Z vgradnjo hladilnih naprav, hladilnih stolpov ali uparjalnih hladilcev zagotavljamo učinkovito hlajenje hladiv pri različnih temperaturnih režimih...

PREBERI VEČ >
 

KOMERCIALNO
HLAJENJE


Celovitost storitev na področju hladilne tehnike vključuje tudi naše aktivnosti na področju komercialnega hlajenja ...

PREBERI VEČ >

EHO KAKOVOST

  • NAPREDNE TEHNOLOGIJE
  • ENERGETSKA UČINKOVITOST
  • STROKOVNOST IN ZANESLJIVOST
  • eNOSTAVNO UPRAVLJANJE,
    VZDRŽEVANJE IN SERVIS 24/7

KONTAKT

T: +386 (0) 3 73 44 200
eho@eho.si
SERVIS 24/7
T: +386 (0) 31 318 266
servis@eho.si
 
ŽELITE DODANO VREDNOST, KI JO BODO VAŠEMU POSLOVANJU
PRINESLE NAPREDNE EHO TEHNOLOGIJE?
 
 
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani in štetje obiskovalcev. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Ne strinjam se